top of page

Omsorgsfullt omhändertagande

Även den mest lättskötta trädgård kräver någon form av omsorg. Det kan innebära gräsklippning och ogräsrensning till större vår- och höststädningar. För att trädgården ska bibehålla sitt uttryck fodras ett kontinuerligt underhåll. Det kan gälla beskärning av träd och buskar, vård och delning av perenner och ogräsrensning. Kontakta oss så kan vi tillsammans upprätta en skötselplan utifrån era behov.

Trädgårdsskötsel

En välmående trädgård är en vacker sådan

På Göteborgs Trädgårdar vet vi att underhållet av en vacker utemiljö kräver mycket arbete och uppmärksamhet på detaljer. Det är därför vi erbjuder en rad trädgårdstjänster för att hjälpa dig att hålla din trädgård på bästa sätt året runt. Och glöm inte att en trädgård är lite som ett barn, ju mer kärlek du ger, desto mer kärlek får du tillbaka.

 

Våra trädgårdstjänster inkluderar:

Växtvård

Våra trädgårdsexperter kan hjälpa dig att ta hand om dina växter och blommor, inklusive vattning, matning och skadedjursbekämpning.

Säsongsstädning

Vi kan hjälpa dig att städa upp din trädgård på våren och hösten, inklusive borttagning av löv, kompostering och borttagning av skräp.

Beskärning

Vi erbjuder beskärningstjänster för träd och buskar, vilket kan hjälpa till att förbättra deras hälsa, form och övergripande utseende.

Gräsmattevård

Från klippning och kantklippning till gödsling och luftning, vi kan hålla din gräsmatta frisk och grön året runt.

Oavsett vilka behov du har för din utemiljö kan våra erfarna trädgårdsmästare hjälpa dig att upprätthålla en vacker och hälsosam trädgård som du kan njuta av året runt. Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka en konsultation för din bostads- eller kommersiella fastighet.

bottom of page