top of page

En skräddarsydd upplevelse

Vi designar trädgårdar och offentliga utemiljöer med fokus på skönhet och funktion. Vi strävar efter att skapa en utemiljö som är väl anpassad efter kundens behov och önskemål. En trädgård ska spegla byggnader, omgivning och naturligtvis de som ska njuta av den.​ Vi lägger stor vikt vid val av material och växter för att skapa en fungerande och tilltalande trädgård året om.

Trädgårdsdesign

Designprocessen

Vi förstår att varje trädgård är unik, precis som varje kund, och det är därför vi är stolta över att tillhandahålla en skräddarsydd tjänst efter dina specifika behov och preferenser. För att säkerställa bästa möjliga service, inleds varje designprocess med en första konsultation. Under detta möte kommer vi att diskutera din vision, budget och eventuella specifika krav du kan ha. Vi kommer också att ta oss tid att förstå din livsstil, din fastighets arkitektur och de befintliga naturliga egenskaperna som kan införlivas i designen. Därifrån kommer vi att skapa ett anpassat designförslag som beskriver våra idéer och koncept, såväl som projektets omfattning och beräknade kostnader.

390

Designade trädgårdar

sedan 2011

Vårt engagemang för våra kunder slutar inte med slutförandet av projektet. Vi tillhandahåller löpande underhållstjänster för att säkerställa att din trädgård förblir vacker och hälsosam. Vi tror att trädgårdar inte bara är utrymmen utomhus, utan är en förlängning av ditt hem, och vi vill se till att du kan njuta av din trädgård i många år framöver.

 

Sammanfattningsvis, kan du förvänta dig en stressfri designprocess, material och utförande av högsta kvalitet och kontinuerligt stöd för att säkerställa att din trädgård förblir fantastisk och funktionell i många år framöver. Kontakta oss idag för att boka in din första konsultation, och låt oss skapa en trädgård som du kommer att älska i många år framöver!

bottom of page