top of page

Strategisk helhetslösning

En välplanerad utemiljö ger dig en mer användbar trädgård och därigenom ett större hem. Det höjer värdet på ditt hus och ger dig fler möjligheter att njuta av livet. Vi på Göteborgs Trädgårdar åtar oss gärna hela entreprenaden vad gäller mark och trädgård. Detta säkrar att projektet utförs väl i alla led. God planering är kostnadsbesparande och garanterar ett gott resultat.​

Planering & Projektering

454

Projekteringar

sedan 2011

Från början till slut

 Vårt team av erfarna designers och landskapsarkitekter kan hjälpa dig att planera och projektera din drömträdgård från början till slut. Våra tjänster för planering och projektering är utformade för att hjälpa dig att skapa en trädgård som inte bara ser fantastisk ut, utan även uppfyller dina praktiska behov av friluftsliv och njutning. Vi har ett samarbetande förhållningssätt till designprocessen och arbetar nära dig för att förstå dina mål och preferenser och införliva dem i varje aspekt av planen.

Här är några av de tjänster för trädgårdsplanering och projektering vi erbjuder:

Platsanalys

Vi kommer att besöka din fastighet för att bedöma det befintliga landskapet, markförhållandena, solexponeringen och andra faktorer som kommer att påverka trädgårdsdesignen.

Konceptutveckling

Baserat på vår bedömning och dina preferenser kommer vi att utveckla en konceptuell design för din trädgård som inkluderar funktioner som stigar, sittplatser, vattendrag och planteringar.

Byggdokumentation

Vårt team kommer att ta fram detaljerade konstruktions-ritningar och specifikationer för att vägleda installationen av trädgården.

Projektledning

Vi kommer att övervaka hela installationsprocessen för att säkerställa att trädgården är installerad enligt designen och uppfyller våra höga krav på kvalitet och hantverk.

Oavsett om du börjar med ett tomt blad eller funderar på att renovera en befintlig trädgård, kan våra planering och projekteringstjänster hjälpa dig att uppnå den uteplats du drömmer om. Kontakta oss idag för att veta mer och boka en konsultation!

bottom of page