top of page

Det finns inga dumma frågor

Behöver du rådgivning? Du står kanske i begrepp att nyanlägga, omdana eller restaurera din trädgård. Vi erbjuder våra tjänster till såväl privata kunder som företag eller bostadsrättsföreningar. ​Fråga vad du vill, vi har har svaren.

Konsultation & Rådgivning

Ta del av tjugo års erfarenhet

Vi på Göteborgs Trädgårdar anser att varje trädgård ska vara en unik och personlig återspegling av ägarens stil och behov. Det är därför vi erbjuder personliga trädgårdskonsultationer för att hjälpa dig att skapa dina drömmars utomhusoas. Våra konsulttjänster är utformade för att guida dig genom hela processen, från brainstorming av första idéer till att välja de perfekta växterna och materialen för att förverkliga din vision. Vi förstår att varje kund har olika behov och preferenser, därför är våra konsultationer alltid skräddarsydda efter dina specifika mål och budget.

Våra konsulttjänster kan täcka ett brett spektrum av ämnen, inklusive:

Layout

Vi kan hjälpa dig att skapa en plan för din trädgård som tar hänsyn till ditt tillgängliga utrymme, solexponering och önskad estetik.

Växtval

Vi samarbetar med dig för att välja rätt växter för din trädgård, med hänsyn till din jordtyp, klimat och underhålls-preferenser.

Vattenfunktioner

Från fontäner till dammar och vattenfall, vi kan hjälpa dig att införliva en vattenfunktion i din trädgårdsdesign som passar din stil och budget.

Belysning

Vi kan hjälpa dig att välja och installera belysning som visar upp din trädgårds bästa egenskaper och skapar en välkomnande atmosfär för nattlig underhållning.

Skötselråd

Du kanske vill ta hand om din trädgård på egen hand, men känner dig osäker på hur du bäst ska gå till väga. Vi hjälper dig med skötselråd för långlivad och välmående grönska.

bottom of page