top of page
Garden

Din trädgård, vår passion

Göteborgs Trädgårdar är ett företag som arbetar med både privata och offentliga utemiljöer. Vi skapar trädgårdar med tyngdpunkt på såväl skönhet som funktion. Vårt mål är att, med fackmässig kompetens och noggrannhet, bygga trädgårdar som behåller sin skönhet och sitt värde under lång tid. Vår personal har gedigen skolning och erfarenhet i yrket. Vi sätter alltid kvalitet, känsla och hantverkskunnande i första rummet.

Heltäckande trädgårdsservice

Vi på Göteborgs Trädgårdar har ett brett utbud av tjänster med heltäckande service för allt som rör din utemiljö. Med över tjugo års erfarenhet i branschen och nöjd kundgaranti, kan vi alltid lova ett väl utfört arbete, helt utan krångel. Oavsett om du vill ha hjälp att trimma ett svåråtkomligt buskage, eller planera anläggning av markplattor till uteplatsen du alltid drömt om, är inget projekt för litet eller för stort.

3000

Nöjda kunder kan väl inte ha fel?

Under våra tjugo år i branschen har över tre tusen kunder vänt sig till oss för att få hjälp med allt från planterings förslag till nyanläggning av hela trädgårdar. Än så länge har alla varit nöjda, och vårt främsta mål är att se till att våra tre tusen nästkommande kunder känner precis likadant.

Förverkligade drömmar

I vår portfolio kan du se hur vi  har förverkligat andras drömmar genom åren. Tillåt dig själv att inspireras, och när du känner dig redo, finns vi här för dig.

Stora som små

Oavsett om dina trädgårdsdrömmar är stora eller små, börjar dom här. Ta första steget och berätta för oss vad du drömmer om, så lovar vi att göra det till verklighet. 

Saknar du gröna fingrar?

Följ oss på sociala medier för blomstrande inspiration och tips om hur du bäst tar hand om din grönska.

bottom of page