top of page

Vi gör det tunga arbetet

Göteborgs Trädgårdar utför alla typer av anläggningsarbeten, från markarbeten och plattsättning till anläggning och plantering av rabatter, träd och buskar. Vi har mycket god erfarenhet av både nyanläggning och renoveringsprojekt. Vi hjälper er med allt från planlösning och formgivning till val av växter när ni vill förändra hela eller delar av er trädgård. Vi skapar ett nytt uttryck anpassat efter era önskemål och tomtens förutsättningar.

Anläggning & Planlösning

Funktion behöver inte vara tråkigt

Vi förstår att skapa en vacker och funktionell utemiljö kräver noggrann uppmärksamhet på utrymmets layout och faciliteter, såväl som markarbetena och stensättningen som utgör grunden för utrymmet. Det är därför vi erbjuder en rad anläggnings- och layouttjänster, såväl som markarbeten och stenarbeten, för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt utomhusutrymme och skapa en välkomnande miljö.

 

Våra markarbeten och anläggningstjänster inkluderar:

Anläggning

Från uteplatser och gångvägar till stödmurar och trappor, vi kan designa och installera anpassade lösningar som förbättrar skönheten och funktionaliteten i din utemiljö.

Platsförberedelse

Vi kan förbereda ditt utomhusutrymme för nybyggnation eller landskaps-arkitektur genom att sortera platsen och ta bort skräp eller oönskad vegetation.

Plattsättning

Oavsett om du behöver en ny uppfart eller ett större nöjesområde för gäster kan vi hjälpa dig med montering av stenplattor för att skapa en vacker och hållbar utemiljö.

Plantering

Våra trädgårdsexperter kan hjälpa dig att välja rätt växter och blommor för din uteplats, och våra skickliga landskapsarkitekter kan installera dem för att skapa ett levande och vackert landskap.

Oavsett vilka behov du har för din utemiljö kan våra erfarna designers och installatörer hjälpa dig att skapa en trädgårdslayout, anläggningar och plantering som uppfyller dina behov och passar just dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka en konsultation för din bostads- eller kommersiella fastighet.

bottom of page